Open skate 1.2.2020!

214A2079

Helsinki Roller Derby organizes an open skate event on February 1st at 3:30pm. This event is for everyone interested to come and skate with us. You can bring your own gear or loan our – in case of loan, please let us know beforehand that you are coming.

Skate your first laps in quad skates and meet us! We will also tell you about the sports at the event.

Where? Vuosaaren Urheilutalo, Vuosaarentie 5. Very close to Vuosaari metro!

When? 1.2.2020 at 3:30pm. (Event lasts up to 2h)

How much? It’s free of charge!

Register for the event and let us know in advance what size of skates you need with this link: https://docs.google.com/forms/d/1D7ACDMnI9MYJ3OvvV6C1cvpU5pzH8cPXxS_5kqLiq-o/viewform?edit_requested=true

Open skate will be followed with beginners’ course starting in March.

More information coming soon.

💚 Open skate – roller derbyn lajikokeilutilaisuus 1.2.2020! 💛

Helsinki Roller Derby järjestää kaikille avoimen lajikokeilutilaisuuden 1.2.2012 klo 15:30. Toivotamme tervetulleeksi kaikki lajista kiinnostuneet kokeilemaan luistelua kanssamme. Voit tulla omien varusteidesi kanssa tai lainata varusteet meiltä – ilmoitathan lainatarpeesta ennen tapahtumaa.                                          

Tule luistelemaan ensimmäiset kierroksesi quad-luistimilla ja tapaa meidät! Kerromme tapahtumassa myös hieman roller derbystä lajina.

Missä? Vuosaaren Urheilutalo, Vuosaarentie 5. Lähellä Vuosaaren metroasemaa!

Milloin? 1.2.2020 klo 15:30. (Tapahtuma kestää klo 17:30 asti)

Paljon maksaa? Ei mitään!

Ilmoittauduthan tapahtumaan etukäteen ja kerrot minkä kokoiset luistimet tarvitset lainaan, jotta osaamme varata ne sinulle: https://docs.google.com/forms/d/1D7ACDMnI9MYJ3OvvV6C1cvpU5pzH8cPXxS_5kqLiq-o/viewform?edit_requested=true

Aloittelijakurssimme alkaa lajikokeilun jälkeen maaliskuussa.

Lisää infoa tulossa pian.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn